Broderimönster

Om mina mönster

Mönster som ger broderiglädje och utrymme för personliga detaljer.

Ibland kan det vara skönt att få använda mönster när man broderar och därför hittar du här några stycken som du gärna får använda och utveckla till personliga tavlor. Mönstren innehåller 3–5 olika grundstygn och lämpar sig för nybörjare men även för dig som broderat tidigare. I mönstren finns
förslag på garn och färgkoder men du kan med fördel välja dina egna favoritfärger.

Vill du lära dig flera broderistygn så rekommenderar jag att du hänger med på någon av mina workshops eller kurser. De hittar du under fliken kurser och sidan uppdateras kontinuerligt.

Nytt år, nya projekt.

Årets första gratismönster till dig blir ett mönster för broderiet ”Starkskör”, ett av mina favoritord i kombination med en stark, lite missförstådd blomma – maskrosen.

Du kan ladda ner mönstret här. Mycket nöje.

Som en liten julgåva vill jag ge er ett av mina mönster för julbroderier, delad glädje är dubbel glädje sägs det och det tror jag på.

Mönstren är med mycket enkel beskrivning och ger stort spelrum till att själv ”freestyla” och lägga till eller ta bort delar i mönstret. Jag ger även förslag till färgkoder för DMC moulinegarn men testa gärna egna varianter.

Många sköna broderistunder önskar jag dig. Du kan ladda ner mönstret här.

Broderikittet ”Du är så älskad”

Nu har du möjlighet att stödja Österbottens cancerförenings insamlingskampanj STOP CANCER 2024 genom att köpa mitt broderimönster ”We are stronger together”. Mönstret kostar 10 euro och hela summan går direkt till insamlingen. Ingen skall behöva gå igenom en cancersjukdom ensam – tillsammans är vi starkare.

Du kan köpa mönstret genom att maila mig på sisterhoodembroidery@gmail.com och meddela att du önskar mönstret. Bifoga kvitto eller skärmdump på inbetalningen som går direkt till kampanjkontot för Korsholms cancerklubb/Österbottens cancerförening. Mobilepay numret är 20686, märk inbetalningen med ”broderi” i meddelanderutan. Om du önskar betala med bankgiro är kontonumret FI21 4963 1020 0193 24 med referensnummer 1274. Sedan mejlar jag dig mönstret som du kan printa ut själv.

Har du några frågor?