Especially for You

Nytt år… 2022!

Vet inte riktigt vart 2021 tog vägen. Det var ett långsamt år, men samtidigt försvann det i ett ögonblick.

Det hade många fina höjdpunkter men även några riktiga tunga bottennapp, som de flesta år brukar ha, när man kikar i bakspegeln.

Det jag är absolut mest stolt över är att jag äntligen vågade förverkliga min dröm, att starta upp företaget Sisterhood Embroidery och på allvar jobba mer med hantverket, satsa på kurser och workshops, utveckla mina broderikunskaper och leverera broderiglädje i storformat.

Efter en intensiv höst har jag sett hur intresset för broderi blommat, verkligen tagit mig tid för hantverket och träffat de mest underbara människor på mina kurser och workshops som verkligen har förstått mitt budskap, att vi alla kan bli en brodös. De har hittat det fantastiska med att skapa med tråd och nål. Det gör mig så obeskrivligt lycklig.

Sen är jag så inspirerad och glad över alla kreativa och härliga broderibeställningar jag fått förtroendet att skapa under 2021. Idag är det väldigt tydligt att vi vill ge personliga gåvor till våra vänner, familj, käresta… skräddarsydda och inte massproducerade. Just precis till en speciell person som betyder mycket för beställaren.

Att ge en gåva som är så personligt som ett broderi enkom för just denna person är kärlek, omtanke och vänskap i maxi-format.

Det är kärlek i varje stygn.

Här är ett axplock på några av de många beställningar jag hade förmånen att leverera under 2021. Beställaren har ibland endast valt en textrad eller ett motiv som de önskade på en tavla, andra ville ha speciellt format, färger eller bakgrund. En spännande skaparprocess med så nöjda mottagare.

Tack för ert förtroende. Jag broderar vidare 2022.

Bara hör av dig om också du vill beställa ett broderi till någon du tycker väldigt mycket om.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *