Bucket list

Har du en Bucket list? Det har jag.

Alla skulle må bra av att ha en egen lista som motivation för att våga förverkliga resor, händelser, upplevelser och samtidigt sätta upp personliga mål i livet. En lista som driver en mot att förverkliga just dessa mål, stora som små. En tydlig och klar morot.

Visst, det trendade för några år sen, men för mej är det något som varit närvarande i mitt liv sedan 16 år tillbaka när jag då insåg att det är viktigt att ha en lista för drömmar och mål, man kanske inte har just ”hela livet på sej”. Just det livet man tror är en evighet kan ge dej ett nytt perspektiv. För mej var det en cancerdiagnos som ändrade perspektivet , eller en cancersvacka som jag numera föredrar att kalla det. Då kallades inte listan för Bucket list men det är just vad det var och är.

BucketListan är rätt lång men rätt mycket är redan avkryssat. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag fortsätter att fylla på punkter på min lista hela livet, även när jag blir äldre och min cirkel kanske krymper. Det är mål och motivation som driver mej framåt, som ger mej livsglädje och lusten att pröva på nya saker, att uppleva, utvecklas och känna glädjen i att våga.

Resa till Australien
För några år sedan gjorde jag och kärestan äntligen resan till Australien tillsammans med våra kompisar Sussi och Christian, det bästa resesällskap man kan tänka sej. Helt perfekt, förutom överraskande skyfall och tokfula paraplyn i Sidney.

Skaffa en tatuering
Det blev en och två och rätt många till. Älskar varenda en. Varje enskild tatuering har sin egen historia.

Göra det som är minst troligt att Perre skulle göra
Droppa pucken på en Hockeymatch. Så långt från min bekvämlighetszon som nått kan vara. Jag hade aldrig varit på en Hockeymatch och fick äran att representera Österbottens cancerförening och droppa pucken inför en RosaBandet match mellan Vasa Sport och Ilves Tammerfors 2018. Ett stort fett kryss på listan kan jag lova.

Varför skriver jag om min motivationslista här? Jo, för att snart får jag kryssa av ett stort fett kryss för ett av mina viktiga mål. Nämligen att designa broderimönster med beskrivningar tillsammans med min dotter. Vi är en perfekt combo att förverkliga detta. Så taggad och glad över att få jobba tillsammans med Amanda. Det är ett älskat och inspirerande mål som vi så länge funderat kring men nu verkligen är på gång med.

Håll utkik på Sisterhood Embroiderys hemsida, snart dyker möjligheten upp att köpa just dessa mönster. Jag är övertygad om att coola och snygga mönster kan inspirera så många fler att hitta sin inre Brodös.

Har du ännu inte en egen Bucket list, börja skriva ner den redan idag, stora och små mål. Jag har själv många, många punkter att kryssa av på listan och det ser jag fram emot, varenda en av dem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *