Every place is an embroidery place.

För många år sedan tillbringade jag och familjen några år i Schweiz. Då passade jag på att pröva en ny utmaning och arbetade för en bank med en mycket bra slogan, ” Every place is a banking place”. En slogan jag verkligen gillade.

För det är så vi funkar numera. Vi vill inte anpassa vårt liv efter olika uppgifter, arbetsuppgifter, hobbyn… vi strävar efter frihet. Att kunna känna friheten att själv välja när och var vi utför dem.

Det är en av orsakerna till att jag fallit helt och hållet för broderandets ädla konst.

Du kan brodera precis överallt.

Every place is an embroidery place.

Ofta flyttar jag ut min ”broderiatelje” till altanen.

Med ett broderiset med garn, sax, markerpenna, spännram och ditt broderi kan du njuta en skön dag och broderandet var som helst.

Jag har alltid med mej ett mobilt broderikit , man vet aldrig när man kan ta en skön broderipaus. Cafeer,  stadsmiljöer, trappor och bänkar… every place is an embroidery place.

Mannen fiskar… jag broderar. Perfect combo.

Jag reste ofta i mitt tidigare arbete och tillbringade många timmar på flygfält. Jag lovar, det är ett utmärkt sätt att få kontakt med folk och på samma gång få väntetiden att kännas kortare. Oändliga timmar har jag spenderat på Arlanda flygfält med ett broderi i handen.

På den tiden vi fortfarande vågade resa (pre corona) var det lika viktigt att få med sitt handarbete som sitt pass. Senaste resan jag gjorde var broderiet med på stranden  Thailand… Perfekt avkoppling med sol, familjen och ett spännande broderiprojekt i kombination

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *